Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jak myslicie?

ImRekla

Battlefield 3 VS Medal Of Honor Warfighter  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jak myslisz czy nowy Medal Of Honor Warfighter bedzie lepszy graficznie od Battlefield 3?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tyle że na Ps3 troszkę jest grafika słabasza : 0 a na pc trochę ogarnięta ten nowy medal to będzie połowa Bf3 + mw3 proste :) małe mapki,lepsza grafika proste :) jak każdy Moh małe mapki : )

Opublikowano

grafika w BF3 jest juz na wysokim poziomie wiec jedyne co mozna dodac doniej to chyba dokladniejsze odwzorowanie postaci , map (czyt. budynki ) ale miedzy grami jest rok roznicy wiec moh:w 100% bedzie mial lepsza grafike co jest jednoznaczne z wiekszymi wymaganiami. Niestety dla mnie wielkim - jest to ze bedzie gra polegala na wspolpracy 2 graczy ktorzy sie nie znaja a jesli ktos oglada czasami filmiki na youtube o trollowaniu w bf3 to az korci zeby trollowac w moh:w jak bedzie trzeba polegac na tej 2 osobie. Osobiscie dlugo sie zastanowie zanim kupie medala bo ten z 2010 to mega niewypał super powrot... czyli tylko zajebisty trailer a gra marna

Opublikowano

No spoko, gralem w bete Medal Of Honor Warfighter na full detalach i jak narazie grafika cos do BF3 jest gorsza.. Nie wiem jak bedzie jak juz wyjdzie pelna wersja gry.

@Edit Ja mysle, ze wykonywanie ruchow postaci, wybuchy wzieli z Frostbite 2.0, a grafika nie wiem. Nie znam sie na tym, nie wiem jak to jest :P

Opublikowano

Wystarczy popatrzeć na Trailery. Grafika będzie troszkę słabsza, ale nie porównujmy Bf3 do MoH. Zawsze większy budżet był stawiany na Battlefielda, to tak jak by porównać Ferrari do Opla. Inna liga :P

MOBO-Asus P8Z68-V/GEN3 CPU-Intel Core i5 2500K(4,7GHz)+SilentiumPC Fortis HE1225

GPU-2xAsus 7870 DCII HDD-Western Digital 500GB, SATA/600, 64MB

PSU-OCZ ZX-Series 850W SLI Modular PSU 80Plus Gold CASE-Zalman Z9 U3

RAM-Kingston HyperX 2x4GB 1600MHz DDR3 NAP-Samsung DVD -/+ R/RW 22x

Opublikowano

Przeglądam filmiki na yt z bety i mówię że to jest wielkie gówno..

Jeśli chcesz żebym ci zmontował demko wyślij je na pw. Robię to za darmo bo lubie. YOŁ '-'

Opublikowano

MOH:WF ma chyba ten sam silnik graficzny co BF3.

I nie porównujcie Bety MOH:WF do pełnej wersji BF3.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Open Beta jest teraz tylko na XBOX 360, nie wiem co z Betą na PC.

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Nie mam konsoli wiec nie grałem w bete moge sie wypowiedzieć tylko po filmikach i jak narazie nie wiem moze ogladajac nie odczuwam tego samego jak grając ale ten MoH to gówno jakieś,to jest frostbite 2? Grafa jak w MW2 a bronie jak w borderlands no i wszystko jest takie kwadratowe pelno cyferek niepotrzebnych HUD najebany na cały ekran chociaż żołnierzy powinni zrobić takich prawdziwych twardzieli jak w bf a tu,dziadek z brodą.Wiadomo że to beta ale otoczka juz sie nie zmieni jedynie poprawia bugi, zbalansują bronie itp. Chcialem zamówić Pre-order ale teraz to juz sam nie wiem czy brac MoH'a czy Bo

Stop gotowym zestawom komputerowym!

http://www.stopgotowcom.pl/

Masz pytanie? Pisz Pw

Pomogłem? Licze na +

Opublikowano

Po obejrzeniu kilkunastu filmow z MoH:WF stwierdzam ze ta gra bedzie polegana na tym "Kto wypieprzy w Cb wiecej kulek wygra ^^" a co do grafiki jest gorsza od BF3 (Porownuje grafike obu gier na XBOX'ie)

CPU: Intel Core i7 6700K @ 4.6 GHz 
MOBO: MSI Z270 Tomahowk
RAM: Kingston HyperX Fury 2x8gb DDR4 2133Mhz @ 3000Mhz
GPU: MSI Ventus RTX 2070 SUPER               
PSU:  SPC Vero L2 V2 650W 80+ gold  

Opublikowano

Ale zauważcie, że ta beta ważyła około 2 Gb, a Bf waży 15 GB. +. Dali Wam do testowania okrojoną wersję.

50 postów - jest

100 postów - jest

Opublikowano

Ale zauważcie, że ta beta ważyła około 2 Gb, a Bf waży 15 GB. +. Dali Wam do testowania okrojoną wersję.

BF waży tyle z kampanią, sama kampania zajmuje pewnie z 10 GB. WG mnie BF3 był jest i pozostanie do max 2014 roku najbardziej grywalną strzelanką ;)

Lubie To

fw821y.png
Sygnaturka wykonana przez FailStunt

Opublikowano

BF waży tyle z kampanią, sama kampania zajmuje pewnie z 10 GB. WG mnie BF3 był jest i pozostanie do max 2014 roku najbardziej grywalną strzelanką ;)

Nie powiedziałbym, bo wolnymi krokami zbliża się beta BF'a 4.

Opublikowano

Nie powiedziałbym, bo wolnymi krokami zbliża się beta BF'a 4.

Zanim BF4 się pokaże... Żeby to miało ręce i nogi to BF4 powinno wyjść na ps4/xbox720.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...